Marc Jansen

Krachttraining - Voeding

Marc Jansen

Vanaf €22

Duur: 60 minuten

Training: Personal training

IJsselgym is een uniek personal training concept. Er wordt gewerkt op basis van de bayesiaanse methode. Door de drie powerracks kunnen er drie mensen tegelijk trainen. Daarom kan IJsselgym jou de beste kwaliteit tegen het scherpste tarief leveren.


SpecialisatiesKrachttraining

Er bestaan een heleboel verschillende trainingsmethode. Hoe vaak je traint, hoeveel setjes en hoeveel herhalingen, er speelt van alles een rol bij een goede krachttraining.Voeding

Voeding is de brandstof van ons lichaam en is dan ook super belangrijk. Niet alleen om af te vallen maar ook om goed te herstellen na je training of zelfs om aan te komen.

Over Marc Jansen

31 jaar, 3 jaar ervaringMijn naam is Marc Jansen, psychosociaal coach en gecertificeerd Bayesiaans Personal Trainer. Zelf heb ik ondervonden hoe het is om letterlijk en figuurlijk niet lekker in je vel te zitten. Na jaren van ongezonde gewoontes en te weinig beweging, was het genoeg. Er moest iets veranderen.
Door middel van krachttraining en gezonde voeding ben ik mij niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk een stuk beter en sterker gaan voelen. Dit heeft een enorm positieve impact gehad op de rest van mijn leven.
In mijn zoektocht naar fysiek resultaat ben ik helaas op veel onjuiste informatie gestuit. Hierdoor zie ik het als mijn missie en verantwoordelijkheid om jou te coachen en te informeren op basis van de beste wetenschappelijke methodes.
Bij IJsselgym train jij niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw geest. Je leert hoe jij jouw ideale lichaam op een verantwoorde, efficiënte en leuke manier verkrijgt en hoe je deze zelfstandig kan behouden.

Succes is not final, failure is not fatal: It is the courage to continue that counts.

- Marc Jansen

Diploma`sAALO Personal Trainer (Level 4)

geverifeerd


Behaald: Jan 2000


Bayesian Bodybuilding

geverifeerd


Behaald: Feb 2018